Uklonjen odron na putu Pecka-Ljubovija, normalizovan saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2020, 09:44

Uklonjen odron na putu Pecka-Ljubovija, normalizovan saobraćaj

Saobraćaj na putu Pecka-Ljubovija, na prevoju preko Proslopa, normalizovan je, nakon što je uklonjen odron, saopštilu su jutros Putevi Srbije.

Na auto-putu E-763, Ljig-Preljina, u smeru ka Preljini, danas od 7 do 19 sati obavljaće se radovi na ispiranju kišne kanalizacije u tunelima Brančić i Savinac.

U zoni radova saobraćaj se odvija naizmenično voznom i preticajnom trakom.

Na auto-putu E-763, Preljina-Ljig, smer ka Ljigu, izvode se radovi na košenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trave u razdelnom pojasu.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, u blizini petlje Ražanj, u smeru ka Nišu, traju radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd - Niš, a saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom, smer Niš - Beograd.

Na auto-putu E-75, Pojate - Trupale i Leskovac Jug - Vranje, kao i u zoni tunela Manajle, nema više magle i vidljivost je normalna.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.