Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujedinjena Srpska: Otvoreno razgovarati bez političkih strasti

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska traži od vladajućih partija i opozicije u RS da sjednu i otvoreno razgovaraju bez političkih strasti koje opasno prijete stabilnosti RS, zaključeno je na sjednici Ujedinjene Srpske.

"Od opozicije tražimo da odustane od nasilnih oblika borbe, a od vladajuće koalicije da obezbijedi nesmetano funkcionisanje svih institucija", rekao je Dušan Stojičić, potpredsjednik Ujedinjene Srpske.

Upitan kakav je stav stranke oko referenduma, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je da stav nije još formiran, ali da svako u Skupštini ima pravo da iznosi svoje stavove.

On je rekao da je stav Ujedinjene Srpske da se ne može očekivati da bilo ko sa strane može donijeti bilo šta dobro Srpskoj, već jedino ljudi koji nose odgovornost.

Stojičić je naglasio da je Ujedinjena Srpska spremna da bude dio stranačkih razgovora na bilateralnom nivou i da se na taj način otvori drugačija stranica događaja u odnosu na nedavna dešavanja u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.