“Uhvatiti noć“ povoljnim telefonom sad je lakše (VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Uhvatiti noć“ povoljnim telefonom sad je lakše (VIDEO)

Pogledajte šta sve nudi Motorola One Vision po ceni od 340 evra, koliko će ovaj model koštati kod nas.

Motorola One Vision je opremljena do sada najnaprednijim sistemom kamera, koji pokreću veštačka inteligencija (AI) i zadnja 48MP dual kamera koristeći Quad Pixel tehnologiju. Uz Cinemavision ultra široki displej dobijate potpuni filmski doživljaj na dohvat ruke! I to nije sve, jer sa korisnim Google inovacijama i baterijom koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << traje ceo dan1, možete da se u potpunosti oslonite na svoj uređaj od ujutru do uveče.

Iskusite filmski ili pozorišni format bez obzira na to gde ste i uživajte u sadržaju u pokretu, sa prvim u industriji, ultra širokim CinemaVision Full HD+ ekranom od 6.3”. Sve ovo dolazi u elegantnom i usko dizajniranom uređaju, a koji je izuzetno komforan za držanje i lako se koristi samo jednom rukom. U ponudi su trend boje plava i bronza, koje se zahvaljujući 4D Corning Gorilla Glass  staklu, kojim je telefon obložen, prelivaju tako da uređaju daju još lepši izgled.

Osvetljenje je ono koje pravi razliku u kvalitetu fotografije. Iz tog razloga Motorola One Vision vam donosi unapređenu Quad Pixel tehnologiju. Kombinujući četiri piksela u jedan veliki 1.6 µm piksel, senzor kamere od 48 MPx je četiri puta osetljiviji na svetlost. Stoga možete da uživate u izuzetno oštrim slikama od 12 MPx sa poboljšanim intenzitetom osvetljenja i redukovanim nivoom zamućenosti i šuma.

Senzor zadnje kamere od 48 MPx takođe dolazi i sa optičkom stabilizacijom slike i novom opcijom Night Vision. Optička stabilizacija slike kompenzuje zamućenost na slikama ili video sadržaju, dok Night Vision opcija omogućava da napravite svetle i oštre slike, čak i uslovima izuzetno slabog osvetljenja.

Druga, dodatna kamera je rezolucije pet megapiksela i koristi se za kreiranje efekta tzv. “dubine“, odnosno zamućenja pozadine i boke efekta, kad se radi o portretima. Obe kamere pomognute su AI algoritmima za bolji kvalitet slike i dodatne efekte u realnom vremenu.

Pročitajte i ovo: Uvideli grešku, vraćaju 3.5 mm audio ulaz (FOTO)

Prednja kamera od 25 MPx vam daje mogućnost da birate veličinu piksela u zavisnosti od situacije, obezbeđujući da svaki put slike koje napravite budu visokog kvaliteta. U uslovima jačeg osvetljenja možete da uslikate selfi od 25 MP sa neverovatnim detaljima. Sa druge strane i u situaciji slabog osvetljenja selfiji mogu da budu neverovatno oštri zbog 1.8 µm Quad Pixel tehnologije.

Više ne morate da potrošite čitavo bogatstvo da biste vašim mobilnim telefonom napravili fotografiju, koja je pravo remek delo. Motorola One Vision je opremljena unapređenim opcijama kamere, koje pokreće osmojezgarni procesor.

Vaše fotografije će u svakom trenutku biti spremne za Instagram i to zahvaljujući novoj Portret opciji, koja koristi veštačku inteligenciju, kako bi dodala prelepe svetlosne efekte na subjekt na slici, ali klasičnim opcijama za automatsko detektovanje osmeha i Smart Composition opciji.

Kompanije Motorola i Google nastavljaju da neguju partnerstvo, kako bi prevazišli softverske zahteve i isporučili mesečna bezbednosna ažuriranja u naredne tri godine, najnoviju verziju OS-a i jednostavan interfejs kroz Android One.  Sa Android ekosistemom, unapređuju se korisne inovacije, kao što su Google Assistant ili Digital Wellbeing.

Pretrpan raspored nije nikakav problem za Motorola One Vision telefon. Bateriji od 3.500 mAh je dovoljno jedno punjenje za ceo dan, a ukoliko želite da je dopunite, bićete spremni za pokret praktično u sekundi, jer sa TurboPower punjačem dobijate dodatnih 7 sati korišćenja telefona i to za svega 15 minuta punjenja.

Nikada nećete morati da prestanete da slikate sadržaj koji volite, jer Google Photos donosi neograničen prostor za skladištenje vaših fotografija visoke rezolucije. 128 GB slobodne memorije na Motorola One Vision obezbeđuje da imate dovoljno mesta za pesme, video saržaj i filmove, a uz to sa microSD karticom možete povećati memoriju do dodatnih 512 GB. To je jednako hiljadama fajlova i HD zabavi bez kraja zahvaljujući univerzalnoj Flash Storage memoriji (UFS). Zahvaljujući UFS dobijate jedan moćan uređaj sa ultra brzim performansama.

Motorola One Vision će biti dostupan na tržištu Srbije od 27. maja po promotivnoj ceni od 39.990 RSD, odnosno oko 340 evra.

Za taj novac dobijate telefon otporan na prskanje vodom (kiša, znoj), sa 128 GB memorije, 4 GB RAM-a, osmojezgarnim Exynos 9609 procesorom (CPU 2,2 GHz, GPU Mali G72 MP3), skenerom otiska prsta u logotipu telefona sa zadnje strane, turbo punjenjem, Android One operativnim sistemom i mnoštvom drugih digitalnih i foto/video servisa.

Kako vam se dopada Motorola One Vision?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Motorola

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.