Uhvatio ženu sa švalerom, pa ga prebio metalnom štanglom!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Sep.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvatio ženu sa švalerom, pa ga prebio metalnom štanglom!

Incident se dogodio juče, 15 minuta nakon ponoći, kod reke Lonji u Kusanovcu. Kada se Davor uverio da ga supruga Irena vara, otišao je kući po metalnu štanglu, vratio se i počeo da udara automobil što je iznerviralo Tomislava

Davor C. F. (35) iz Čakoveca u Hrvatskoj uhvatio je svoju suprugu u preljubi i bez razmišljanja njenog ljubavnika Tomislava M. (26) pretukao metalnom štanglom.

Naime, Davor je optužen za pokušaj ubitstva ljubavnika svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << supruge kom je ujedno i oštetio automobil. Policija ga je privela u njegovom domu i prilikom hapšenja bio u stanju rastrojstva, tresao se i plakao.

- Na kraju sam dobro prošao kako je moglo da se završi. Davor mi nikada nije pretio, a ni Irena mi nije pominjala da njen suprug zna nešto. Sreća je što sam završio sa lakšim povredama, otekla mi je desna ruka, moguće je i da je slomljena – rekao je Tomislav i dodao:

Foto: Wikipedia/Suradnik13

- Nasilnički me je tukao, ali o samom napadu ne mogu da pričam jer je istraga u toku – kaže povređeni mladić.

Incident se dogodio juče, 15 minuta nakon ponoći, kod reke Lonji u Kusanovcu. Kada se Davor uverio da ga supruga Irena vara, otišao je kući po metalnu štanglu, vratio se i počeo da udara automobil audi A3 što je iznerviralo Tomislava.

On je izašao iz vozila i upao u raspravu sa prevarenim muškarcem koji ga je potokom tukao do iznemoglosti, a kasnije je otišao kući gde je ubrzo i uhapšen.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.