„Uhvati film“ festival od 23. do 29. septembra u Kulturnom centru Novog Sada

Izvor: Danas, 17.Sep.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Uhvati film“ festival od 23. do 29. septembra u Kulturnom centru Novog Sada

Međunarodni filmski festival „Uhvati film“, 17. po redu, svečano će biti otvoren u ponedeljak, 23. septembra od 18h u Kulturnom centru Novog Sada. Članak „Uhvati film“ festival od 23. do 29. septembra u Kulturnom centru Novog Sada se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponedeljak počinje festival "Uhvati film"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2019

Međunarodni filmski festival „Uhvati film“, 17. po redu, svečano će biti otvoren u ponedeljak, 23. septembra od 18h u Kulturnom centru Novog Sada. Na otvaranju će biti prikazana projekcija prošlogodišnjih nagrađenih filmova „Boria“ i „Lovac na talente“. Publika će uživati i u izložbi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

„Kirija“ najbolja predstava festivala

Izvor: Danas, 18.Sep.2019, 10:13

Međunarodni festival humora za decu – Lazarevac 2019. dodelio je nagradu predstavi “Kirija”, u izvođenju Dečijeg dramskog studija Centra za kulturu Požarevac – za najbolju predstavu festivala u celini. Članak „Kirija“ najbolja predstava festivala se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.