Uhvaćeni sa falsifikovanim pasošima, od kojih jedan pasoš UN

Izvor: N1 televizija, 16.Avg.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeni sa falsifikovanim pasošima, od kojih jedan pasoš UN

Carinici i policajci su na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci sprečili krijumčarenje dva falsifikovana pasoša, od kojih je jedan diplomatski, saopštila je Uprava carina.

Falsifikovani pasoši otkriveni su u "audiju" švajcarskih registarskih oznaka u kome su bili državljanin te zemlje, star 26 godina, i dvadesetosmogodišnji državljanin Srbije crnogorskog porekla.

U koferu sa ličnim stvarima Švajcarca otkriveni su krivotvoreni pasoš Italije i diplomatski >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pasoš UN na ime iste osobe, a pored falsifikovanih, nađene su i validne putne isprave Srbije i Makedonije izdate na isto ime.

Proverom na uređaju za otkrivanje falsifikovanih dokumenata utvrđeno je da su na papiru lošijeg kvaliteta krivotvoreni kompletni obrasci putnih isprava izrađenih bez ikakvih zaštitnih elemenata.

Kako je vozač automobila rekao da je po struci grafički dizajner, sumnja se da je upravo on učestvovao u izradi falsifikovanih pasoša.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Uhvaćeni sa falsifikovanim pasošima

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2018

Carinici i policajci su na Batrovcima sprečili krijumčarenje dva falsifikovana pasoša, od kojih je jedan diplomatski, saopštila je Uprava carina...Falsifikovani pasoši otkriveni su u "audiju" švajcarskih registarskih oznaka u kome su bili državljanin te zemlje, star 26 godina i 28-ogodišnji državljanin...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.