Uhvaćen vojni policajac koji je silovao žene po Beogradu

Izvor: Press, 27.Nov.2013, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen vojni policajac koji je silovao žene po Beogradu

Ovom pripadniku Vojne policije, rodom iz banatske Bele Crkve, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, a po isteku će biti priveden dežurnom istražnom sudiji.
 Kako saznaju Novosti, silovatelj je prilazio žrtvama na autobuskim stanicama kod Mostarske petlje, Sajma i drugih stajališta i napadao žrtve uglavnom u kasnim noćnim i ranim jutarnjim satima. Prilazio je ženama s leđa, dok su se kretale stepenicama i uz upotrebu fizičke snage obarao ih na zemlju i silovao ih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Prema policijskim saznanjima, koje su potvrđene DNK analizom, ali i prepoznavanjem, nije birao doba žrtava. Na njegovoj meti našle su se dvadesetogodišnjakinje, ali i sredovečne žene. Prema nekim operativnim podacima, postoje indicije da je sa silovanjima počeo još 2010. godine.
Jedna od poslednjih žrtava bila je devojka od 22 godine, koju je napao 11. novembra oko 22.30 sati kod Mostarske petlje. Oborio je na zemlju i pokušao da je siluje, ali su ga omeli slučajni prolaznici.
Tokom jučerašnjeg dana, kako nezvanično saznaju Novosti, njega je nekoliko žrtava prepoznalo i identifikovalo u prostorijama beogradske policije u prisustvu nadležnog tužioca. U beogradsku policiju u sredu su došle i neke njegove kolege, koje su ponudile pomoć u rešavanju ovog sramnog slučaja.
Prema saznanjima do kojih su došle „Novosti“, Dejan Gojković je oženjen i otac je dvoje dece. Supruga mu se drugi put porodila ove godine, pre četiri meseca.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ovo je vojni policajac koji je napastvovao čak 20 Beograđanki

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2013, 21:41

VOJNI policajac Dejan Gojković (31) pokušao je bar dvadeset puta da siluje ili natera žrtve na oralni seks. Nije mu svaki put uspevalo da sprovede svoj naum, ali je zahvaljujući operativcima beogradske policije, DNK analizom, kao i prepoznavanjem, zasad potvrđeno devet slučajeva napastvovanja....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.