Uhašen, pa pušten: Navodni vođa Kavačkog klana se brani sa slobode

Izvor: B92, 02.Nov.2020, 00:19

Uhašen, pa pušten: Navodni vođa Kavačkog klana se brani sa slobode

Kotoranin Slobodan Kašćelan (57), navodni vođa "kavačkog klana" uhapšen je u subotu uveče zbog sumnje da je pretio sugrađaninu B. R, a zatim pušten.

Nakon privođenja i saslušanja u nadležnom Tužilaštvu pušten je da se brani sa slobode. Kako je ranije saopšteno, on je B. R. uputio "ozbiljne pretnje po život i telo"-

"Policija je u Kotoru, po nalogu nadležnog državnog tužioca, lišila slobode bezbednosno interesantno lice S.K. zbog sumnje da je izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krivično delo ugrožavanje sigurnosti", saopštila je policija ranije.

Kako navode "Novosti", privođenje Kašćelana usledilo je 11 meseci nakon što je uz kauciju pušten iz pritvora u Spužu, kako bi se branio sa slobode u postupku koji se protiv njega vodi zbog niza krivičnih dela. Sud u Podgorici je u decembru prošle godine prihvatio kauciju u iznosu od 444.000 evra koliko su dali članovi njegove porodice i prijatelji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.