Uhapšeno sedam osoba, prodavali kola iznajmljena u Italiji

Izvor: N1 televizija, 10.Okt.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno sedam osoba, prodavali kola iznajmljena u Italiji

Policija je uhapsila sedam osoba iz Novog Sada, Titela, Ljubovije i Mladenovca jer se sumnja da su kola iznajmljivali u Italiji, a zatim ih dovozili u Srbiju i prodavali ih li ih rastavljali na delove, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Uhapšeni su Ž.M. (69), M.J.(58) i S.S. 65) iz Titela, R.R. (46) iz Ljubovije i Z.N.(51) iz Novog Sada jer su na svoja imena iznajmljivali automobile.

Policija je uhapsila i M.R. (58) i I.R. (38) iz Mladenovca koji su otkupljivali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ukradena vozila, a u garaži i radionici pronađeno je 12 automobila, 68 moora i veći broj auto delova.

Sumnja se da su sarađivali sa još dve osobe za kojima se traga na teritoriji Italije.

Oni će biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, a Ž.M. će odgovarati i zbog oružja, jer je u njegovoj kući pronadjen pištolj marke "bereta".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni jer su iznajmljivali kola u Italiji i prodavali ih u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2018

Policija je uhapsila sedam osoba iz Novog Sada, Titela, Ljubovije i Mladenovca jer se sumnja da su kola iznajmljivali u Italiji, a zatim ih dovozili u Srbiju i prodavali ih li ih rastavljali na delove, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Uhapšeni su Ž.M. (69), M.J.(58) i S.S. 65)...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.