Uhapšeni pod sumnjom na ubistvo u masovnoj tuči kod Tutina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2022, 07:29

Uhapšeni pod sumnjom na ubistvo u masovnoj tuči kod Tutina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su F.M. (40) i H. M. (42) zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, dok se D.P. (21) tereti za krivično delo teška telesna povreda, saopštio je sinoć MUP.

Kako se sumnja, F.M. i H.M. su u nedelju posle verbalne rasprave zadali udarce metalnim palicama 25-godišnjem muškarcu i njegovom bratu D.P.

U tuči je, kako se sumnja i D.P. takođe metalnom palicom naneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tešku telesnu povredu osumnjičenom H. M.

Od zadobijenih povreda 25-petogodišnji muškarac je preminuo, dok je povređeni H.M. prevezen u bolnicu.

Tuči je prethodila verbalna rasprava, na raskrsnici puteva Mehov Krš- Rožaje i lokalnog puta prema selu Draga.

F.M, H.M. i D.P. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšena i četvrta osoba zbog lepljenja plakata sa likom Verana Matića i uvredljivim sadržajem, pokušao da ode iz Srbije

Izvor: JUGpress.com, 11.Jul.2022

VRANJE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Upravom granične policije, na Graničnom prelazu Kelebija, uhapsili su E.I. (2002) iz okoline Preševa, osumnjičenog da je sa B. S. i Z. I. koji su uhapšeni 29. juna, i Ć.R., koji je uhapšen dan kasnije, lepio plakate sa...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.