Uhapšeni napadači na bivšeg fudbalera iz Pančeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2020, 19:52

Uhapšeni napadači na bivšeg fudbalera iz Pančeva

Bivši fudbaler i direktor Fudbalskog kluba Dinamo iz Pančeva Dušan Belić (49) pretučen je u utorak uveče u Pančevu, a policija je već uhapsila osumnjičene za napad, prenela je televizija Pink.

Dva mladića su kako navodi televizija, Belića tuka pištoljem i štanglom, nakon čega je on završio u pančevačkoj bolnici, gde su mu konstatovane teške povrede.

Pančevačka policija nakon kraćeg operativnog rada uhapsila je osumnjičene za napad - Lazara S. i Nemanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << P.

Oni se terete za krivično delo teške telesne povrede i, kako navodi televizija, imaju kriminalni dosije.

Dušan Belić je bivši golman koji nastupao za Dinamo iz Pančeva i Hajduk iz Beograda.

Bio je 10 godina član belgijskog tima Sint Truden, a na kraju karijere nastupao je u White Eagles u Kanadi.

Bio je golman futsal reprezentacije Jugoslavije. Prošle godine je postavljen na mesto direktora FK Dinamo iz Pančeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšeni napadači na bivšeg fudbalera

Izvor: B92, 04.Nov.2020

Pančevo -- Bivši fudbaler i direktor Fudbalskog kluba Dinamo iz Pančeva Dušan Belić (49) pretučen je u utorak uveče u Pančevu...Pančevačka policija, nakon kraćeg operativnog rada, uhapsila je osumnjičene za napad Lazara S. i Nemanju P., prenose mediji...Oni se terete za krivično delo teške...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.