Uhapšene četiri osobe zbog tragedije na Srebrnom jezeru

Izvor: B92, 13.Sep.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene četiri osobe zbog tragedije na Srebrnom jezeru

Policija je uhapsila četiri osobe zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti u slučaju utapanja dva dečaka na Srebrnom jezeru.

Direktor Osnovne škole "Karađorđe" iz Rače Kragujevačke i trener, koji je pomoćni radnik u toj školi, privedeni su zbog pogibije dvojice dečaka na Srebrnom jezeru.

Kako je Tanjugu nezvanično rečeno u policiji, direktoru škole i treneru je određeno zadržavanje.

Požarevačka policija ranije danas uhapsila je D. S. (64) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i M. S. (63) iz Niša, osumnjičene da su braći iznajmili pedalinu bez sigurnosnih pojaseva.

Policija je u saopštenju precizirala da se osumnjičeni terete za krivično delo "teška dela protiv opšte sigurnosti".

Po nalogu nadležnog tužioca određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Rođena braća od 13 i 14 godina utopili su se pre nekoliko dana u Srebrnom jezeru.

Pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije u ponedeljak su izvukli iz jezera beživotna tela dvojice dečaka, inače neplivača.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšene dve osobe zbog dvostruke tragedije na Srebrnom jezeru

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2016

Požarevačka policija uhapsila je dve osobe zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, u slučaju utapanja dva dečaka na Srebrnom jezeru, saopšteno je danas...Uhapšeni su D.S. (64) i M.S. (63) iz Niša i njima je određeno zadržavanje...Oni se terete da su iznajmili pedalinu bez sigurnosnih pojaseva...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.