Uhapšene četiri osobe za seriju provala u domove poznatih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene četiri osobe za seriju provala u domove poznatih

Policija Los Anđelesa uhapsila je četiri osobe odgovorne za seriju provala u kuće poznatih ličnosti, uključujući pevačicu Rijanu, glumicu Kristinu Milan, zvezdu bejzbol kluba Dodžersa Jasila Pjuga i igrača američkog fudbala Roberta Vudsa iz LA Remsa.

Uhapšena su trojica mladića starih 18 i 19 godina i majka jednog od njih, preneo je AP.

Na konferenciji za novinare, policija je izložila predmete za koje se veruje da su ukradeni, uključujući skupe satove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tašne, nakit i mobilne telefone.

Istražitelji su saopštili da su pronašli listu dodatnih meta, na kojoj su bili košarkaš Lebron Džejms, glumica Viola Dejvis i njen kolega Met Dejmon.

Policija je navela da su žrtve birane tada kada su na njihovim društvenim mrežama bili okačeni postovi da nisu kod kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.