Uhapšena dvojica radnika TE-KO Kostolac - krali gorivo

Izvor: B92, 29.Nov.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dvojica radnika "TE-KO Kostolac" - krali gorivo

Beograd -- Policijski službenici i službenici Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu uhapsili dva rdnika "TE-KO Kostolac" zbog krađe goriva, motornog ulja i antifriza.

Kako je saopšteno iz JP Elektroprivreda Srbije, oni su u dužem vremenskom periodu krali pogonsko gorivo, motorno ulje i antifriz iz magacina.

Uhapšeni G.G. koji je dužio magacin, pravio je viškove tih artikala kroz lažirane evidencije, dok je Branimir Stojanović službenim vozilom to odvozio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radi dalje nelegalne preprodaje.

Prilikom hapšenja, pronađen je ukradeni materijal u vrednosti od oko 200.000 dinara, a ukupno otuđen iznos utvrdiće se naknadnim proverama, navodi se u saopštenju EPS-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.