Uhapšena državljanka BiH, krala platne kartice po firmama

Izvor: B92, 03.Dec.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena državljanka BiH, krala platne kartice po firmama

Beograd -- Policija u Šidu uhapsila je državljanku Bosne i Hercegovine A.B. (22) zbog četiri krađe, falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica.

Sumnja se da je ona istog dana, za nepuna dva sata, u toku radnog vremena ušla u kancelarije tri firme gde je iz četiri ženske torbice ukrala novčanike sa novcem, dokumentima i platnim karticama.

Potom je sa bankomata pokušala da podigne novac sa svih platnih kartica, ali nije uspela.

Policija je A.B. uhapsila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubrzo po izvršenju krivičnih dela i pronašla tri novčanika sa novcem, dokumentima i platnim karticama i vratila vlasnicama.

Nakon saslušanja u nadležnom tužilaštvu, rešenjem sudije za prethodni postupak, A. B. je kažnjena zatvorskom kaznom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šid: Ulazila u firme i krala platne kartice iz ženskih torbi

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2018

Policija u Šidu uhapsila je državljanku Bosne i Hercegovine A.B. (22) zbog četiri krađe, falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica...Sumnja se da je ona istog dana, za nepuna dva sata, u toku radnog vremena ušla u kancelarije tri firme gde je iz četiri ženske torbice ukrala novčanike sa novcem,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.