Uhapšena četvrorica muškaraca u Golupcu zbog nanošenja teških telesnih povreda

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena četvrorica muškaraca u Golupcu zbog nanošenja teških telesnih povreda

Policija u Golupcu uhapsila je danas B.S. (39), J.S. (21) i N.M. (21) iz okoline Golupca, i P.P. (30) iz Beograda zbog sumnje da su u jednom vikend naselju, fizički napali mladića (24), kog su prethodno mobilnim telefonom pozvali da izađe iz svoje vikendice.

Sumnja se da su oni 20. aprila oko ponoći, oštećenog protiv njegove volje odveli do vikendice jednog od osumnjičenih i tukli, kao i da su mu razbili mobilni telefon.

Oštećeni je zadobio više povreda po glavi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i telu, a osumnjičeni su ga oko tri sata posle ponoći pustili.

Povređenom mladiću u Domu zdravlja Veliko Gradište konstatovane su teške telesne povrede, a potom je zbrinut u Opštoj bolnici u Požarevcu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.