Uhapšen zbog preuzimanja profila žena na Fejsbuku i iznuđivanja novca

Izvor: Danas, 25.Dec.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog preuzimanja profila žena na Fejsbuku i iznuđivanja novca

Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a uhapsilo je danas tri osobe iz Vršca zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćen pristup zaštićenom računaru, računarskoj mreži i elektronskoj obradi podataka, prevare i falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica. Članak Uhapšen zbog preuzimanja profila žena na Fejsbuku i iznuđivanja novca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Uhapšene tri osobe osumnjičene za zloupotrebu platnih kartica

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2018

Tri osobe iz okoline Vršca uhapšene su pod sumnjom da su izvršili prevare, falsifikovanja i zlopupotrebu platnih kartica, saopšteno je danas iz MUP-a...Uhapšeni su M.P. (1991), J.D. (1982) i G.A. (1992)...M.P. je osumnjičen da je u periodu od oktobra do dana hapšenja neovlašćeno preuzimao profile...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.