Uhapšen zbog pretećih i uvredljivih poruka poznanici

Izvor: B92, 04.Mar.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pretećih i uvredljivih poruka poznanici

Šabac -- Pripadnici MUP-a u Šapcu uhapsili su R. I. (1991) iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on 29-godišnjoj poznanici sa nepoznatih brojeva, duži vremenski period, slao poruke preteće i uvredljive sadržine, saopštila je Policijska uprava Šabac.

Policija je u stanu osumnjičenog pronašla telefon sa koga je on, kako se sumnja, slao preteće poruke.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je silovao devojku

Izvor: B92, 04.Mar.2019

Sremska Mitrovica -- Pripadnici MUP u Sremskoj Mitrovici uhapsili su Đ. S. (34), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje...Sumnja se da je u jednoj kući obljubio dvadesetpetogodišnjakinju, a zatim pobegao, ali ga je policija pronašla i uhapsila...Osumnjičeni je, po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.