Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su O.M. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je 18. jula ove godine, u noćnim satima u jednom kafiću u Rakovici, nakon svađe i tuče, nožem zadao više uboda dvadesetjednogodišnjem mladiću nanevši mu teške telesne povrede, nakon čega je pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POKUŠAJ UBISTVA U KAFIĆU Uhapšen Beograđanin koji je izbo mladića nakon svađe i tuče

Izvor: 011vodič.com, 24.Jul.2019

Foto: MUP Srbije / RAS Srbija Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su O. M. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je 18. jula ove godine, u noćnim satima u jednom kafiću u Rakovici, nakon svađe i tuče,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.