Uhapšen vozač kamiona koji je izazvao udes s tri poginula kod Niša

Izvor: Beta, 29.Nov.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač kamiona koji je izazvao udes s tri poginula kod Niša

Niška policija uhapsila je G. B. (46)  vozača iz Кraljeva koji je danas kamionom udario u kombi na auto-putu Beograd-Niš,  kod mesta Gornja Trnava, pri čemu su tri osobe iz kombija poginule, a osam je povredjeno. Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.Lekari Kliničkog centra u Nišu bore se za život dva muškarca povredjena u udesu, dok su još dva teško povredjena, tri lakše, a jedan je nakon ukazane pomoći otpušten na kućno lečenje.Svi muškarci u kombiju bili su radnici iz Kragujevca i Rače i putovali su u Leskovac kako bi u tom gradu radili na iskopu kanala za telefonske kablove.Nesreća kod Gornje Trnave dogodila se u 10,30 časova.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

I dalje vrlo teško zdravstveno stanje dva najteže povređenja putnika iz kombija

Izvor: Danas, 30.Nov.2019, 11:33

Zdravstveno stanje dva najteže povredjena putnika iz kombija u koji je juče udario šleper na auto-putu Beograd-Niš i dalje je vrlo teško i lekari Kliničkog centra u Nišu čine sve što je u njihovoj moći da bi ih spasili, saznaje agencija Beta u toj zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.