Izvor: RTS, 24.Nov.2020, 12:04

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

Policija je u ponedeljak uveče uhapsila L. T. koga osnovano sumnjiči da je neposredni izvršilac ubistva koje se dogodilo u naselju Belvil na Novom Beogradu. Pre njega uhapšena su i dvojica osimnjičenih sa saizvršilaštvo, kao i za pomaganje jer su pokušavali da ga prebace na prostor Bosne i Hercegovine, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.
Ministar Vulin se zahvalio pripadnicima MUP-a na predanom radu rekavši da oni neće dozvoliti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da ni jedan zločin bude nerasvetljen "i da bilo kakav mafijaš u našoj zemlji može da izbegne pravdu".
Načelnik Uprave kriminalističke policije, Dejan Kovačević, precizirao je da su, "u cilju rasvetljavanja svih okolnosti događaja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u toku noći lišili slobode L. T. (1998) iz Beograda, kao i D. K. iz Beograda i F. I. crnogorskog državljanina sa Cetinja, koji su vršili pripremu bekstva na teritoriju Bosne i Hercegovine.
"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju odlučnu borbu protiv svih vidova organizovanog kriminala", poručio je Kovačević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Uhapšen ubica iz Belvila i njegovi pomagači

Izvor: Danas, 24.Nov.2020

Policija je uhapsila L.T. (22) iz Beograda, osumnjičenog za ubistvo Bojana Markovića (34) u novobeogradskom naselju Belvil, 12. novembra, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na Danas...

Ministar Vulin: Policija će nastaviti da vodi računa da naš svakodnevni život ni na koji način ne bude ugrožen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 11:19

"Svi migranti u našoj zemlji imaju mogućnost i pravo da budu u našim prihvatnim centrima, tamo im je obezbeđena medicinska i svaka druga zaštita, ali svako ko napusti prihvatni centar bez dozvole, svako ko se kreće bez odgovarajuće saglasnosti, svako ko misli da može da ne poštuje zakone države...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.