Uhapšen pukovnik Oružanih snaga BiH zbog iznude novca

Izvor: B92, 11.Dec.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pukovnik Oružanih snaga BiH zbog iznude novca

Sarajevo -- Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uhapsili su u Sarajevu pukovnika Oružanih snaga BiH Ramiza Mićivodu zbog iznude novca.

Mićivoda (1969) se tereti da je od osoba, koje se bave poljoprivredom, nezakonito tražio i dobio novac kako bi im omogućio da za svoje potrebe koriste zemljište koje je u nadležnosti Oružanih snaga BiH, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni, u dva navrata, dolazeći sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozilom, izvan službenih objekata i prostorija, od tih osoba tražio i primio novac, kako bi im omogućio da koriste vojno zemljište.

U predmetu je ostvarena saradnja sa bataljonom Vojne policije OS BiH, a o sprovedenoj aktivnosti informisano je ministarstvo odbrane BiH, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen pukovnik Oružanih snaga BiH zbog zloupotrebe položaja

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Dec.2018

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uhapsili su u Sarajevu pukovnika Oružanih snaga BiH Ramiza Mićivodu zbog sumnje da je zloupotrebio položaj i od poljoprivrednika iznuđivao novac...Mićivoda (1969) se tereti da je od osoba, koje se bave poljoprivredom, nezakonito tražio i dobio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.