Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje policajca u Novom Pazaru

Izvor: Press, 08.Sep.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ranjavanje policajca u Novom Pazaru

Uhapšen je Dž.K. (34) iz Novog Pazara, i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti izveden pred tužioca, uhapšeni su i njegovi pomagači.
Foto: Tanjug
Policija u Novom Pazaru uhapsila je i odredili zadržavanje do 48 časova Dž.K. (34) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je sinoć oko 20,20 časova u tom gradu pucao na policijskog službenika koji je obavljao pozorničku delatnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nanevši mu teške telesne povrede.
- Osumnjičeni Dž.K. će uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, u zakonskom roku biti priveden nadležnom tužiocu - navodi se u saopštenju MUP-a.
Takođe, za F. S. (33), E. Z (37). i R. F (43) po nalogu nadležnog tužioca doneto je rešenje o zadržavanju do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.