Silovao novinarku je na Dunavu i ubio kao Jelenu Marjanović, a evo šta se sada dešava sa njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovao novinarku je na Dunavu i ubio kao Jelenu Marjanović, a evo šta se sada dešava sa njim

Njeno telo pronađeno u blizini Dunava

Bugarska policija privela je osumnjičenog u vezi sa ubistvom novinarke Viktorije Marinove, javila je danas agencija Rojters, pozivajući se na izvore iz vlade bliske istrazi.

- Možemo da kažemo da je osumnjičeni priveden - rekao je izvor, ne želeći da iznosi detalje.

Portparol bugarskog Ministarstva unutrašnjih poslova nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje ovu informaciju, navodeći da će se ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasnije u toku dana oglasiti saopštenjem.

Istovremeno, Bugarski nacionalni radio javlja da je državljanin Rumunije uhapšen u vezi sa ovim teškim zločinom.

Bugarska istraživačka novinarka Viktorija Marinova (30) je brutalno pretučena, silovana i zadavljena u subotu u gradu Ruse na severu Bugarske, a njeno telo pronađeno je u parku u blizini reke.

Marinova je bila novinarka i urednica na bugarskoj televiziji TVN i izveštavala o istrazi o navodnoj korupciji povezanoj sa fondovima Evropske unije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.