Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2022, 10:33

Uhapšen nosilac opozicione liste grupe građana u Sečnju

Pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije i Policijske uprave Zrenjanin, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su V.B. (32) i M.P. (63) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita, i D.B. (26) zbog sumnje da je primio mito, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Hapšenje lidera opozicione grupe građana u Sečnju: Mito ili politički obračun

Izvor: Danas, 01.Mar.2022

Opštinska izborna komisija opštine Sečanj, na jučeršnjoj sednici, donela je rešenje o proglašenju izborne liste “Grupa građana Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj” koju je podnela “Grupa građana Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj”. Nakon toga, stiglo je saopštenje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.