Uhapšen direktor Zavoda za sport zbog napada na pomoćnicu

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 20:05

Uhapšen direktor Zavoda za sport zbog napada na pomoćnicu

Beograd -- Policija je uhapsila G. B., direktora Zavoda za sport i medicinu sporta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

To se desilo nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako verbalno i fizički maltretira svoju pomoćnicu M. O.

On je saslušan i Više javno tužilaštvo traži pritvor. On je uhapšen zbog sumnje na psihičko i fizičko zlostavljanja svoje pomoćnice M. O.

Na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pojavio se snimak na kome, kako se sumnja, direktor Zavoda za sport i medicinu G. B. napada ženu zaposlenu u toj ustanovi.

Snimak je nastao 2021. godine, a na njemu se vidi kako muškarac fizički nasrće na žensku osobu, odguruje je i unosi joj se u lice.

Ovim povodom oglasilo se Više javno tužilaštvo, koje je navelo da je naložilo "da se odmah privede muško lice sa snimka koje nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji". Napad na zaposlenu Zavoda za sport i medicinu sporta od direktora ove ustanove javnost, ali i nadležni su najoštrije osudili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.