Uhapšen Sloba Snajper

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 11:13

Uhapšen "Sloba Snajper"

Novi Sad -- Slobodan Milutinović, poznatiji kao Sloba Snajper, iz Novog Sada, vođa navijača FK Vojvodina uhapšen je sinoć, navode mediji.

Kako piše "Blic", on je uhapšen je u iznajmljenom stanu nakon što je pretukao ljubavnicu. Izvor tog lista je naveo da to nije prvi put da je fizički nasrnuo na nju.

"Snajper" je početkom septemba zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47).

Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

Snajper je u žižu javnosti došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske, preneo je "Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.