Uhapšen Novopazarac zbog sumnje da je PODVODIO DEVOJKE IZ SRBIJE: Jedna pobegla pa ispričala sve policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 22:37

Uhapšen Novopazarac zbog sumnje da je PODVODIO DEVOJKE IZ SRBIJE: Jedna pobegla pa ispričala sve policiji

Određeno mu je policijsko zadržavanje

Novopazarac H. J. (67) je uhapšen zbog sumnje da je držao zarobljene u svom ugostiteljskom objektu devojke iz Srbije starosti 21, 22, 25 i 36 godina. Ugostitelj se tereti da ih je prisiljavao da pružaju seksualne usluge gostima njegovog lokala, a poslednjih dana držao ih je zatočene u svojoj kući.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovine ljudima, određeno mu je policijsko zadržavanje.

Prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacijama, devojke su angažovane da u lokalu navodno igraju i plešu, a neke su bile prijavljene kao promoteke.

Devojke su iz različitih gradova Srbije, a u Novi Pazar su došle jer su dobile posao kao hostese i konobarice u lokalu koji se nalazi u naselju Hadžet i tu su radile su već nekoliko meseci.

Prema nezvaničnim informacijama devojke se nisu žalile na zatočeništvo i podvođenje gostima dok im je gazda redovno izmirivao plate, a odlučile su da ga prijave kada im je "zakinuo" poslednju zaradu.

Jedna od zarobljenih devojaka uspela je da pobegne i ode u novopazarsku policiju i sve prijavi.

Ona je izjavila da im je gazda pretio i oduzeo im lična dokumenta. Njenu priču kasnije su potvrdile i ostale tri devojke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.