Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2021, 17:06

Udruženje za zaštitu potrošača: 60 žrtava prevara preko interneta

DOBOJ - Prevaranti na internetu ne prezaju ni od čega pa su u proteklih osam mjeseci ojadili 60 građana koji su se obratili dobojskom Udruženju za zaštitu potrošača ne bi li uz njihovu pomoć uspjeli da vrate svoj novac ili zamijene robu koju su naručili online, a koja kada im je stigla nije bila ono što su željeli.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Za osam mjeseci 80 prevara preko interneta

Izvor: Capital.ba, 20.Apr.2021, 07:45

DOBOJ – Prevaranti na internetu ne prezaju ni od čega pa su u proteklih osam mjeseci ojadili 60 građana koji su se obratili dobojskom Udruženju za zaštitu potrošača ne bi li uz njihovu pomoć uspjeli da vrate svoj novac ili zamijene robu koju su naručili online, a koja kada im je stigla nije...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.