Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica sutra protestuje zbog odluke Ustavnog suda

Izvor: Danas, 16.Maj.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica sutra protestuje zbog odluke Ustavnog suda

Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije (USPVLS) saopštilo je da će sutra protestovati u Beogradu zbog toga što je Ustavni sud obustavio ocenu ustavnosti Zakona o privremenom uređivanju načina isplate penzija. Članak Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica sutra protestuje zbog odluke Ustavnog suda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srbljanović: Globalni trend je da lažne vesti odlučuju o izborima

Izvor: Danas, 17.Maj.2019, 13:09

Agencija UM predstavila je na Digital Day-u u Beogradu rezultate istraživanja o navikama korisnika društvenih medija – Wave X: Remix Kultura koje je pokazalo da u svetu opada poverenje u onlajn medije, saopšteno je danas. Članak Srbljanović: Globalni trend je da lažne vesti odlučuju o izborima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.