Udes na Ibarskoj magistrali, teško povređene dve osobe

Izvor: B92, 16.Apr.2021, 14:02

Udes na Ibarskoj magistrali, teško povređene dve osobe

U selu Lađevci na Ibarskoj magistrali sudarili su se kamion i kamionet. U udesu su teško povređene dve osobe.

Pričinjena je znatna materijalna šteta.

Kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio i deo ekipe jednog televizijskog serijala, a koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušao da se na glavni put uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza, pišu Novosti.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom prevezeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja, vozila na ovoj deonici Ibarske magistrale saobraćaju naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jedna osoba poginula, jedna teško povređena u nesreći kod Kraljeva

Izvor: RTS, 16.Apr.2021

Preminula je ženska osoba koja je povređena u nesreći koja se oko 11 časova dogodila na Ibarskoj magistrali u selu Lađevci kod Kraljeva. Lekari kraljevačke Opšte bolnice se bore za život muškarca. . Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila kada je kamion prokupačke...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.