Udala se ćerka Sare Ferguson, u istoj crkvi kao Hari i Megan

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se ćerka Sare Ferguson, u istoj crkvi kao Hari i Megan

Britanska princeza Judžini, ćerka vojvode od Jorka Endrjua, udala se danas za Džeka Bruksbenka, na ceremoniji u kapeli Svetog Đorđa, gde su se venčali i njen rođak princ Hari i glumica Megan Markl u maju ove godine, prenose britanski mediji.

Princeza Judžini nosila je venčanicu britanskih dizajnera, a do oltara ju je ispratio otac, vojvoda od Jorka.

Mladoženja je zastupnik brenda "Casamigos" tekile, firme koju su osnovali glumac Džordž Kluni, investitor Majk >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Melder i Rende Garber, suprug nekadašnjeg supermodela Sindi Kraford.

Judžini (28) je mlađa ćerka princa Endrua, trećeg deteta britanske kraljice Elizabete II, i Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka.

Ona je deveta u redu da nasledi presto i radi kao direktorka jedne umetničke galerije u Londonu.

Više od 800 gostiju okupilo se u kapeli koja je počela po lokalnom vremenu u 11 sati, dok je 200 dobilo poziv da prisustvuje samoj ceremoniji venčanja, drugog kraljevskog ove godine.

Venčanju prisustvuju kraljica Elizabera II, princ Čarls, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža Vilijam i Kejt, kao i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa Hari i Megan.

Među deverušama i paževima su princ Džordž i njegova sestra princeza Šarlot.

Operski pevač Andrea Bočeli i članovi kraljevske filharmonije su nastupali na ceremoniji venčanja.

Troškovi bezbednosti venčanja procenjeni su na oko dva miliona funti i platiće ih poreski obveznici, što je izazvalo negodovanje pojedinih republikanaca koji navode da princeza ne obavlja zvanične kraljevske dužnosti.

Popodnevni prijem organizovaće kraljica Elizabeta II.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Drugo kraljevsko venčanje okupilo više od 800 gostiju

Izvor: Danas, 12.Okt.2018

Britanska princeza Judžini, ćerka vojvode od Jorka Endrjua, udala se danas za Džeka Bruksbenka, na ceremoniji u kapeli Svetog Đorđa, kao i njen rođak princ Hari i glumica Megan Markl u maju ove godine, prenose britanski mediji. Članak Drugo kraljevsko venčanje okupilo više od 800 gostiju se...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.