Udaje se Milica Đurđević iz pokreta Zavetnici: Imaće tradicionalnu svadbu, a dolazi veliki broj političara

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se Milica Đurđević iz pokreta Zavetnici: Imaće tradicionalnu svadbu, a dolazi veliki broj političara

Ozvaničiće vezu od 8 godina

Milica Đurđević, član Predsedništva i portparol pokreta „Zavetnici“, u nedelju će se zavetovati na večnu ljubav svom dugogodišnjem partneru predsedniku tog pokreta Stefanu Stamenkovskom.

Najlepša i jedna od najmlađih političarki u Srbiji će imati pravu tradicionalnu srpsku svadbu, a venčaće je ni manje ni više nego mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović.

Vučić u Ćirilici tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u PONOĆ izgovorio ove reči i potpuno zbunio Milomira Marića

Za muziku će biti zadužena zvezda Granda Biljana Sečivanović.

Među svatovima će biti veliki broj prijatelja pokreta "Zavetnici" iz ruske ambasade, ali i iz ambasade Sirije. Naravno, među gostima će biti i veliki broj domaćih političara.

Milica i Stefan su u skladnoj vezi već osam godina, a dugo se nije znalo da je njen partijski šef ujedno i njen dečko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.