Učiteljica i njen učenik (16) bili su u tajnoj vezi, a onda je njegova majka sve saznala i priča je dobila NEOČEKIVAN OBRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učiteljica i njen učenik (16) bili su u tajnoj vezi, a onda je njegova majka sve saznala i priča je dobila NEOČEKIVAN OBRT

Nastavnica koja je bila primorana na napusti posao nakon što je otkriveno da je imala intimne odnose sa učenikom sada je u braku sa njim i par odgaja troje dece.

Nataša Miller imala je 23 godine i predavala je engleski jezik na koledžu Tararua na Novom Zelandu, kada je 2006. upoznala učenika Hajdena Makdonalda koji je tada imao 16 godina. Ubrzo su se upustili u vezu koju su u školi otkrili, pa je učiteljica morala da napusti posao, preneo je "Nju Ziland Herald".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nakon što je skandal izbio, par je dao intervju za "Vumens Vikli" gde su govorili o svojoj ljubavi. Miler je rekla da je tokom nekoliko meseci polako razvijala osećanja prema svom učeniku, za koga je rekla da je izgledao i ponašao se zrelije od njegovih vršnjaka.

- Zadaci koje je pisao su bili iznad proseka nivoa njegovih vršnjaka i poštovala sam njegovu zrelost. Hajden je bio ljubazan i pun poštovanja i imali smo mnogo zajedničkih interesovanja, poput muzike i hobija - ispričala je ona.

Njih dvoje su ubrzo po upoznavanju razmenili telefone. Jednom mu je poslala poruku da ga podseti da uradi domaći zadatak, a onda su počeli da se dopisuju i njihov razgovor se pomerio sa škole na druge teme pa su odlučili i da se vide nasamo. Tada je počela njihova veza.

Hajden je rekao da je neko vreme krio da mu se sviđa nastavnica.

- Mnogi dečaci u školi pričali su o njoj. Bila je mlada i zaista atraktivna, tako da je to činilo časove mnogo boljim - rekao je Hajden.

Hajdenova majka Gejl izjavila je da je primetila da se Hajden češće tušira i da se spremao duže pre odlaska na čas. Njen sin je takođe otvoreno priznao da je imao broj nastavnice u svom telefonu.Gejl je posumnjala da se njenom sinu sviđa nastavnica i te sumnje su se potvrdile kada joj je on rekao da ide na dodatne časove sa još nekoliko učenika kod Nataše Miler. Kada je iznenada došla u školu da pokupi sina, on nije bio tamo.

Kasnije je insistirala da pročita njegove poruke i otkrila tajnu ljubavnu vezu sina i nastavnice. Umesto da insistira da raskinu, Gejl je pozvala nastavnicu u kuću. Kada je Miler došla, Gejl i njen suprug su mladim ljubavnicima dali ultimatum: ili da okončaju vezu, ili da nastavnica napusti posao. Gejl je ispričala da joj je laknulo kada je videla koliko je Nataša mlada, a kada je nastavnica odlučila da napusti školu, mladićeva majka je odlučila da podrži njihovu vezu.

Protiv Nataše Miler nije pokrenuta istraga jer u vreme kada je veza počela nije bila registrovana kao stalni nastavnik. Danas, 13 godina kasnije Nataša i Hajden su u braku i imaju troje dece - dva sina i jednu devojčicu. Zanimljivo je i da oboje rade kao dekani, ali u drugim školama.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.