Učenik je pozirao za matursku fotografiju, a u sledećem trenutku bio je MRTAV

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik je pozirao za matursku fotografiju, a u sledećem trenutku bio je MRTAV

Tinejdžer iz Oregona poginuo je ove nedelje kad ga je udario voz, dok je pozirao za matursku fotografiju.

Tinejdžer iz Oregona poginuo je ove nedelje kad ga je udario voz, dok je pozirao za matursku fotografiju na železničkom mostu u Trautdejlu. Mladića (17) je udario voz dok se fotografisao oko 18.00 sati po lokalnom vremenu, navedeno je iz kancelarije šerifa oblasti Multnoma.

Kad je policija došla na lice mesta pronašli su beživotno telo tinejdžera. Niko od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posade voza nije povređen u incidentu, koji se istražuje. Ime žrtve još nije objavljeno iz obzira prema njenoj porodici. Zašto mladić nije uspeo da se pomeri sa šina dok je voz dolazio nije poznato.

Policija je saopštila da je tinejdžer bio na mostu sa još jednom osobom, fotografkinjom koja je “veoma potresena” tragičnim incidentom.

Got the plug ? @av3ry.hi

A post shared by River Baker (@_river_baker_) on May 27, 2017 at 2:44pm PDT

Veći deo područja kod pruge neograđen i neobeležen, pa nije problem približiti se šinama. Jedna osoba koja je bila blizu kad se dogodila nesreća izjavila je da je voz nekoliko sati stajao u gradu dok je policija ispitivala teren. Šine su popularnan izbor za fotografisanje.

Tako je 2017. trudna tinejdžerka iz Teksasa poginula kad ju je voz zgazio dok je stajala između šina radi fotografisanja.

@av3ry.hi

A post shared by River Baker (@_river_baker_) on May 27, 2017 at 2:47pm PDT

I'm gonna miss you ...

A post shared by River Baker (@_river_baker_) on May 25, 2017 at 1:51pm PDT

📸📸

A post shared by River Baker (@_river_baker_) on Dec 31, 2016 at 12:52pm PST

Just want someone to share life with 🙏🏼😪🤔

A post shared by River Baker (@_river_baker_) on May 15, 2017 at 8:23pm PDT

Got the plug ? @av3ry.hi

A post shared by River Baker (@_river_baker_) on May 27, 2017 at 2:44pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.