Učenici peticijom na internetu traže raspust do ponedeljka

Izvor: B92, 09.Jan.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici peticijom na internetu traže raspust do ponedeljka

Beograd -- Učenici srednjih i osnovih škola peticijom na internetu traže od Ministarstva prosvete da raspust bude produžen do kraja nedelje.

"Molimo ministra da produži raspust do kraja nedelje", navodi se u peticiji koju je u pola šest potpisalo nešto više od 15.100 ljudi.

Ministarstvo je ranije tokom dana objavilo da neće biti novog pomeranja polaska u školu i da će učenici u klupe u sredu, kao što je i ranije odlučeno.

Škola je posle novogodišnjeg raspusta trebalo da počne u ponedeljak, ali je sve pomereno za sredu zbog gripa.

Peticiju možete pogledati - OVDE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Učenici peticijom traže produžetak raspusta

Izvor: Radio 021, 09.Jan.2017

Učenici srednjih i osnovnih škola peticijom na internetu traže od Ministarstva prosvete da raspust bude produžen do kraja nedelje..."Molimo ministra da produži raspust do kraja nedelje", navodi se u peticiji koja ima više od 22.200 potpisa...Ministarstvo je ranije tokom dana objavilo da neće biti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.