Ubio ženu i dete u Centru za socijalni rad, ranjeno troje

Izvor: B92, 12.Jul.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio ženu i dete u Centru za socijalni rad, ranjeno troje

Beograd -- Muškarac je nožem ubio ženu i udavio četvorogodišnje dete ispred Centra za socijalni rad Rakovica.

Kako se navodi, dete je bilo u teškom stanju, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Tom prilikom poveđene su još tri osobe, radnici Centra.

Oni su, kako se navodi, pokušali da razdvoje muškarca i ženu, teže su povređeni i prebačeni su na VMA.

Na mesto incidenta došle su najpre dve, a potom još dve ekipe Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomoći, a kada su stigle, dete nije disalo.

"Po protokolu, prionulo se reanimaciji, koja je dugo trajala, nažalost bezuspešno", kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Navela je da su sa teškim povredama na Vojnomedicinsku akademiju prevezeni muškarac (37) i dve žene (45 i 48).

Muškarac je doveo dete u Centar za socijalni rad kako bi ga vratio majci, u kontrolisanim uslovima. Međutim, ispred Centra je došlo do svađe, kada je muškarac napao ženu i dete.

Napadač je odmah uhapšen, a uviđaj je u toku.

Zasad detalji zločina nisu poznati.

Prošle nedelje muškarac M. L. je ubio bivšu suprugu tupim predmetom u Centru za socijalni rad Novi Beograd i to pred njihovom decom.

Nakon bekstva, on se bacio pod voz.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović osudio je "monstruozni zločin" je dodao da se zločin dogodio na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Napadač je vraćao dete majci kada se tragedija dogoila. Tom prilikom povređena su tri radnika Centra kojima su nanete teške telesne povrede, ali nisu životno ugroženi.

Stefanović je naveo da će biti preduzete hitne mere.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dvostruko ubistvo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2017

Žena i četvorogodišnje dete ubijeni su u Centru za socijalni rad u beogradskoj opštini Rakovica, a tri osobe su povređene, potvrđeno je agenciji Beta...Žena je preminula od ubodnih rana, a dete je bezuspešno bilo dugo reanimirano, rečeno je u Hitnoj pomoći...Na mesto incidenta došle su najpre...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.