TAKSISTA JE BIO DRUGA ŽRTVA: Ubica (20) iz Šapca priznao još jedno ubistvo!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKSISTA JE BIO DRUGA ŽRTVA: Ubica (20) iz Šapca priznao još jedno ubistvo!

ŠABAC - Milić Ilić (20), osumnjičeni za ubistvo taksiste Čedomira Popovića (61) iz Šapca, na saslušanju u policiji priznao je da je u avgustu prošle godine ubio i Jovu Maleševića (60) iz istog mesta.

Milić Ilić (20) i Milan Petrović (19), obojica iz okoline Šapca, uhapšeni su zbog svirepog ubistva taksiste Čedomira Popovića (61) iz šabačkog „Siti taksija“.

Kod njih je pronađen nož kojim su u nedelju preklali Popovića u njegovim kolima nedaleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od sela Metlić, a sumnja se da su to uradili jer nisu hteli da plate račun od 2.390 dinara.

Kako je utvrđeno, Popović se nešto posle 19 sati javio dispečeru da je na autobuskoj stanici primio dvojicu putnika i da ih vozi u selo Zablaće, oko 20 kilometara od Šapca.

U 19.42 Čedomir se iz sela Metlić preko radio-veze javio dispečeru i rekao: „Uboden sam, mnogo krvarim, požurite!“ Teško ranjen pronađen je nedaleko od spomen-kompleksa Ašikov grob, što je oko pet kilometara dalje od prijavljenog odredišta.

- Kada su Hitna i policija strigle, Čedomir je bio svestan i uspeo je da im kaže da su ga ubola dvojica mladića koje je povezao - navodi naš izvor iz istrage i dodaje da je preminuo tokom  operacije jer je mnogo iskrvario.

Kako bi odali počast kolegi i ukazali na ugrožavanje bezbednosti na poslu, taksisti su organizovali protestnu vožnju gradskim ulicama u kojoj je učestvovalo više od stotinu vozila iz svih šabačkih udruženja. Čedomir je sahranje danas u Šapcu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičeni za ubistvo taksiste priznao još jedno ubistvo

Izvor: RTS, 09.Feb.2016

. Jedan od uhapšenih zbog ubistva šabačkog taksiste Čedomira Popovića, priznao je policiji na saslušanju pred zamenikom višeg tužioca u Šapcu da je prošle godine u avgustu na sličan način nožem ubio muškarca koji je bio beskućnik, javlja dopisnik RTS-a.

Nastavak na RTS...

Šabac: Ubica taksiste priznao još jedno ubistvo

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2016

Milić Ilić, osumnjičeni za ubistvo taksiste Čedomira Popovića iz Šapca, na saslušanju u policiji priznao je da je u avgustu prošle godine ubio i Jovu Maleševića (60) iz istog mesta.Uskoro opširnije..

Nastavak na Večernje novosti...

MONSTRUM Ubica taksiste priznao jos jedan zlocin

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2016

Milić Ilić, osumnjičeni za ubistvo taksiste Čedomira Popovića iz Šapca, na saslušanju u policiji priznao je da je u avgustu prošle godine ubio i Jovu Maleševića (60) iz istog mesta...Kako je saopštio MUP, pripadnici tog ministarstva operativnim radom rasvetlili su slučaj teškog ubistva koje...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.