Ubica Marine Đuričić preživeo bizarnu nesreću: LEKARI GA VEĆ JEDNOM SPASILI, sada se ponovo bore za njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Marine Đuričić preživeo bizarnu nesreću: LEKARI GA VEĆ JEDNOM SPASILI, sada se ponovo bore za njega!

Ubica Marine Đuričić pre sedam godina umalo nije ostao paralizovan

Stefan Golubović (31) iz Donjeg Milanovca, koji je u ponedeljak u Kotežu ubio Marinu Đuričić (31) ispalivši joj dva hica u glavu, umalo nije stradao u bizarnoj nesreći na Medicinijadi u Budvi. Spasili su ga lekari iz Beograda, koji i sada pokušavaju da ga održe u životu, pošto je pucao sebi u usta.

Stefan je u maju 2012., kao student defektologije otputovao u Budvu, gde se te godine održavala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Medicinijada. Studenti su se okupili na plaži, a Stefan je najverovatnije u alkoholisanom stanju skočio u plićak za loptom i glavom udario u morsko dno.

- Imao je povredu pršljena i dugo je bio nepokretan. Imao je izuzetno teške povrede, zbog kojih je prognoza bila nemoguća - kaže Stefanov drug sa fakulteta.

- Lekari su tada bili uporni i on je imao puno sreće. Sada mogu da kažem - nažalost. Ugasio je jedan mladi život iz obesti i protraćio svoj - dodaje on.

Stefan je potom završio fakultet i počeo da radi kao logoped. Započeo je vezu sa Marinom, koja je radila kao medicinska sestra na Zvezdari, ali je rešila da ga ostavi kada se on odselio u Norvešku.

Slao joj je poruke, pretio, a na kraju i došao u Srbiju da se razračuna sa njom.

Kada je videla kako postupaju prema njenom ocu u bolnici, odlučila je da sve snimi i JAVNO OBJAVI NA INTERNETU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.