UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Žena nožem izbola dete (3) a zatim napala drugo dete, roditelji ih jedva spasili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Žena nožem izbola dete (3) a zatim napala drugo dete, roditelji ih jedva spasili!

Bolestan napad!

Zastrašujuća scena dogodila se u četvrtak uveče u Tbilisiju u Gruziji, kada je nepoznata žena stara 51 godinu iz čista mira nasred ulice nožem nasrnula na mališana (3). Sve se odigralo, dok se mladi bračni par šetao sa svoje dvoje dece.

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenoj mreži Tviter, dečak je napadnut dok je držao majku za ruku, a otac je sa drugim detetom išao odmah iza njih. U jednom trenutku žena prilazi dečaku, izvlači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nož iz crne torbe i počinje da ga seče po licu.

Woman stabs boy, 3, in the eye before turning on his sibling. A 51 year woman has been arrested & is facing up to 10 years in prison. pic.twitter.com/aLUkuyTAEv

— 24/7 HipHop News (@BenjaminEnfield) 30. август 2019.

U sledećem momentu, na zaprepašćenje roditelja, najpre odlazi od njih, a onda se vraća i pokušava da izbode drugo dete. Na svu sreću, dete nije povređeno jer je otac uspeo da ga skloni pre no što je nepoznata žena uspela da mu priđe dovoljno blizu.

Dečak je hitno prebačen u bolnicu gde su mu konstatovane"umereno jake" posekotine nosa i obraza, javio je Jam News.

Roditelji su rekli policiji da nikada ranije nisu videli ženu koja je povredila njihovo dete. Ona je ubrzo uhapšena, a mogla bi da dobije 7 do 10 godina zatvora.

TAJNA POTOPLJENE HITLEROVE FLOTE: Znate li da na dnu Dunava i dan-danas leži više od 200 nacističkih brodova? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.