(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ZAROBLJEN JERMENSKI VOJNIK: Strašno je šta su mu radili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 18:17

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ZAROBLJEN JERMENSKI VOJNIK: Strašno je šta su mu radili!

Jeziv snimak kruži na društvenim mrežama

Snage Azerbejdžana zarobile su tokom operacija u Nagorno-Karabahu veliki broj jermenskih vojnika i Snaga odbrane Arcaha (ADA).

Neki od jermenskih vojnika su brutalno likvidirani, a neki su uspeli da se vrate kućama tokom krhkog prekida vatre. Pojavili su se snimci zarobljavanja na obe strane.

UPOZORAVAMO DA JE SNIMAK UZNEMIRUJUĆ

Dok jermenske snage poštuju prava zarobljenika, Azeri ne mare, već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << monstruozno muče i ubijaju zarobljene Jermene.

Azerbejdžanci se rugaju zarobljenim jermenskim vojnicima i prisiljavaju ih da prozivaju Pašinjana, a zatim to s ponosom objavljuju na društvenim mrežama.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.