(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) U LIFT JE UŠLA ŽENA SA DETETOM, A NEKOLIKO SEKUNDI KASNIJE POČEO JE UŽAS: Kamera snimila jezive scene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) U LIFT JE UŠLA ŽENA SA DETETOM, A NEKOLIKO SEKUNDI KASNIJE POČEO JE UŽAS: Kamera snimila jezive scene!

Snimak nastao u jednom liftu užasnuo je sve koji su ga videli.

Na njemu se vidi dadilja koja za ruku drži dečaka od 1,5 godine, a onda se vrata otvaraju na nekom od spratova kako bi u lift ušao još neko. U tom trenutku, u lift uleće budlog koji nije bio na lancu i zaleće se pravo na dete.

Vlasnik psa uspeva da uhvati dete i podigne ga na rame, dok besni pas i dalje pokušava da ga obori i dođe do mališana.

Mladić i devojka pokušavaju na sve načine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da smire psa, ali im to ne polazi za rukom, a spas stiže kada se otvaraju vrata lifta i devojka sa detetom istrčava napolje.

Čak i tada, pas pokušava da se otrgne i napadne dete, ali ga vlasnik zadržava.

Kako su saopštili zvaničnici, vlasnik psa bi mogao da bude optužen, dok porodica dečaka čeka procene o tome koliku je traumu dete preživelo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.