(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Snimak ubistva bespomoćnog lava na spavanju ZGROZIO SVET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Snimak ubistva bespomoćnog lava na spavanju ZGROZIO SVET!

Osude na račun čoveka, koji je na internet postavio snimak na kome se vidi kako puškom ubija lava koji spava, poslednjih dana stižu sa svih strana sveta.

Na snimku, koji je na svom Tviter nalogu prenela i organizacija Protect All Wildlife, mogu se videti dva čoveka koja se prvo šunjaju približavajući se životinji, potom je jedan ubija, nakon čega obojica likuju nad učinjenim.

Lav, koji je prethodno mirno spavao na zemlji, pogođen prvim metkom, počinje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pridiže, nakon čega "lovac" ispaljuje drugi metak i ponovo pogađa životinju.

Zadovoljni učinjenim, dva čoveka prilaze mrtovm lavu.

- Lep lav. Divno! - izgovara jedan od njih dvojice.

This 'hunter' sneaked up on a SLEEPING #Lion and killed it!

How brave, how sporting - HOW CUNTISH!!!

According to the @NatGeo

magazine, the Lion will have disappeared from the African continent in 2050!!!! RT if you want a GLOBAL ban on ALL #trophyhunting NOW!! @RickyGervais pic.twitter.com/F5qcOpE0ix

— PROTECT ALL WILDLIFE (@Protect_Wldlife) March 18, 2019

Ovaj snimak, kao i sam čin dvojice "lovaca", potpuno je zgrozio svet. Mnogobrojni komentatori na društvenim mrežama osuđuju kukavičko ubistvo, u tom trenutku potpuno bespomoćne, životinje, prenosi Njuz hab.

"Kako je čovek jedno podlo biće. Trebalo bi pustiti čopor gladnih vukova u njegovu sobu dok spava - da večeraju!", napisao je jedan od užasnutih komentatora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.