(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Služavka VISILA sa 7. sprata, a gazdarica samo SNIMALA, sada ju je stigla KAZNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Služavka VISILA sa 7. sprata, a gazdarica samo SNIMALA, sada ju je stigla KAZNA

Kuda ide ovaj svet?

Kuvajtski sud osudio je ženu koja je mobilnim telefonom snimala svoju služavku iz Etiopije kako pada sa sedmog sprata, na godinu i osam meseci zatvora.

Na šokantnom snimku se vidi kako Etiopljanka plače i moli za pomoć dok visi s balkona držeći se za okvir rukom. U jednom trenutku pada na metalnu tendu.

Srećom, preživela je, ali je polomila ruku. Na snimku se može čuti kako pomoćnica viče: 'Drži me, drži me!', i to nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutaka pre nego joj je ruka skliznula s ograde.

Međutim, vlasnica stana ne samo da nije pomogla već je nastavila da snima njenu agoniju.

Pošto uopšte nije pomogla nesrećnoj ženi, već je sve snimala, na kraju je završila u zatvoru.

Kuvajt je dom za više od 600.000 kućnih pomoćnica. Većina njih su iz azijskih ili afričkih država. Mnoge se žale na zlostavljanje, ponižavanje i neisplaćivanje plata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.