UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Kolima DVAPUT pregazio ženu misleći da je SNEG, lekari se šokirali kada je primljena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 12:40

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Kolima DVAPUT pregazio ženu misleći da je SNEG, lekari se šokirali kada je primljena (VIDEO)

Starica čudom preživela stravičnu nesreću na parkingu.

Starija žena (77) iz Rusije je nekim čudom ostala nepovređena nakon što je u sredu popodne dva puta pregazio auto u gradu Zelenodolsk. Kako pišu lokalni mediji, vozač ju je navodno pobrkao sa gomilom snega, a snimak incidenta postao je viralan na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako starica stoji iza automobila na zavejanom parkingu. Iznenada, parkirani auto se kreće u rikverc, obara je i jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << točkom prelazi preko nje. Vozač, misleći da je zapeo u sneg, prvo daje gas, pa se zatim odmačinje napred kako bi ponovo pokušao da pređe “prepreku”.

Nesrećna žena je taman krenula da ustaje kada je automobil ponovo udario sa leđa, priklještio je i gurao nekoliko metara po snegu. Konačno, neimenovani 64-godišnji vozač shvata da nešto nije u redu, staje i izlazi da proveri na šta je zapeo. Na kraju snimka on pomaže starici da ustane.

Žena je prebačena u bolnicu gde su iznenađeni lekari ustanovili da nema nikakve vidljive povrede. Oni veruju da joj je u velikoj meri pomogao debeli snežni pokrivač

Istraga je i dalje u toku, a policija je saopštila da je vozač, koji je dobio dozvolu pre 22 godine, u zadnje dve godine kažnjavan pet puta zbog raznih saobraćajnih prekršaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.