(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRICI I JAUCI SLAMAJU VAZDUH! Snimak iz koronom pokorene Indije ledi krv u žilama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 13:15

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRICI I JAUCI SLAMAJU VAZDUH! Snimak iz koronom pokorene Indije ledi krv u žilama

Država se bori sa jednim od najrazornijih kovid udara na planeti

Krici i jauci slamaju vazduh, dok članovi porodica gledaju kako njihovi voljeni udišu vazduh posljednji put.

Drugi sede na podu, boreći se za svaki udah. Lekara i medicinskog osoblja nema. Pacijenti su prepušteni sami sebi i svojim porodicama. Nema kiseonika. Samo agonija, pakao i smrt.

Zastrašujuće scene dolaze iz indijske bolnice u Utar Pradešu. Na ovom Kovid odeljenju, gde ima tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 55 kreveta, pet se doktora bori za više od stotinu pacijenata.

Inače, Indija se bori sa jednim od najrazornijih kovid udara na planeti.

Prošle sedmice, polovina svih slučajeva na planeti zabeležena je u Indiji. Samo juče su imali više od 414 hiljada novozaraženih, a preminulo je, za 24 sata, skoro četiri hiljade ljudi…

Upozoravamo da je video snimak uznemirujućeg sadržaja. Možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.