(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Jeziva scena ispred kovid ambulante! Žena histerisala, policija upotrebila elektrošoker

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 21:28

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Jeziva scena ispred kovid ambulante! Žena histerisala, policija upotrebila elektrošoker

Trenutna situacija izvazvana pandemijom izaziva sve veće napetosti

Prava drama dogodila se ispred kovid ambulante u Španiji, u gradu Sabadelu.

Katalonska policija upotrebila je elektrošoker kako bi savladala 26-godišnju ženu.

Nakon što se uznemirujući snimak pojavio na društvenim mrežama, postao je viralan, prenose brojni mediji.

Prema izjavama policajaca sve se dogodilo u sredu posle podne, kada su policajci od radnika zdravstvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centra dobili poziv.

Žena koja je imala zakazan pregled za testiranje na kovid-19 želela je da uđe sa majkom, ali protokol zdravstvene ustanove to ne dopušta.

Pošto majka nije mogla da uđe sa njom, postala je nervozna, objasnili su iz policije, dodajući da  je čak napala zdravstveno osoblje.

Atenció‼️

Aquesta actuació amb pistoles elèctriques taser de @mossos és molt preocupant i desproporcionada.

Si teniu informació de la situació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres 📲 saidavi@iridia.cat#StopTaser pic.twitter.com/lLkWqnichW

— IRIDIA (@centre_IRIDIA) November 26, 2020

Pošto su upozorenja od strane zaposlenih bila bezuspešna, policijski službenici tvrde da su pokušali da savladaju ženu

 Prema njihovom izveštaju, dva policajca su lakše povređena od udaraca koje im je zadala. Tvrde da su nakon nekoliko upozorenja odlučili da upotrebe šoker. Sistem hitne medicinske pomoći potom je ženu prebacio u bolnicu.

Paula je negirala da je napala medicinsko osoblje i priznaje da je jednog od policajaca šutirala, ali tek nakon što je upotrebio šoker.

- Visoka sam manje od 160 centimetara, lako me možete savladati, nema potrebe za ovim - rekla je Paula, koja je izjavila da su policajci, nakon što je bačena na zemlju, nastavili sa upotrebom šokera. Žena je rekla da će prijaviti policajca koji je koristio šoker.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.