(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Doneo mu cveće, pa ga UBO NOŽEM! Kamera snimila jezivi napad na političara! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Doneo mu cveće, pa ga UBO NOŽEM! Kamera snimila jezivi napad na političara! (VIDEO)

Pristalica antivladinih protesta u Hongkongu izbo je juče nožem i povredio prokineski orjentisanog poslanika Junius Hoa, dok je vodio kampanju za lokalne izbore, saopštila je policija i dodala da je napadač uhapšen.

Policija je dodala i da su Ho, njegov pomoćnik, ali i napadač zbrinuti u bolnici.

Nakon što je izašao iz bolnice, Ho je rekao da je zadobio ranu duboku dva centimetra. Na video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se mladić koji Hou >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << daje cveće i traži da se slika sa njim, a zatim vadi nož koji je držao iza leđa, ubada Hoa u grudi.

Na snimku se vidi i kako ga Ho i još nekoliko ljudi brzo savladavaju.

Ho je tokom protesta postao omražena ličnost u Hongkongu zbog navodne povezanosti sa maskiranim muškarcima u belim majcama koji su navodno napali učesnike protesta u podzemnoj železnici 21. jula.

Tada je povređeno najmanje 45 osoba, a Ho je negirao bilo kakvu povezanost.

Od tada, demonstranti su nekoliko puta gađali njegovu kuću i oskrnavili grobove njegovih roditelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.