(UZNEMIRUJUĆI FOTO/VIDEO) Horor na Poljudu! Vatrogasac stradao od topovskog udara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI FOTO/VIDEO) Horor na Poljudu! Vatrogasac stradao od topovskog udara!

Ružne slike stižu iz Hrvatske

Ružne slike stigle su sa Poljuda, gde oko 66. minuta derbija, prilikom topovskih udara, jedan vatrogasac je povređen i skoro je ostao bez prstiju.

Nesrećnom čoveku hitno je ukazana lekarska pomoć.

- Video sam je kako leži na podu. Gledao par sekundi i mislim: Nije se aktivirala, to je to! Pokupiću je i baciti u kutiju. Uzeo sam je u ruke, napravio par koraka i trenutak pre nego što ću je pustiti - eksplodirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je! Od tog trenutka više se ničega ne sećam. Bio sam toliko zbunjen da sam do pola puta do bolnice imao kacigu i vizir na glavi. Ne znam je li me neko odveo i ko - pričao je ranjeni vatrogasac.

Eksplozija mu je, ipak, oštetila sluh, a ipak nije ostao bez tri prsta, već su samo povređeni, iako se na fotografijama činilo drugačije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.