(UZNEMIRUJUĆI FOTO) EGIPĆANI MASAKRIRALI ISIS: Potpuno su ih neutralisali, neće moći dugo da se oporave

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 23:13

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) EGIPĆANI MASAKRIRALI ISIS: Potpuno su ih neutralisali, neće moći dugo da se oporave

Militanti su eliminisani u blizini sela Kasruit

Egipatska vojska i provladine snage plemena eliminisale su krajem novembra, četiri militanata Islamske države, u severnom Sinaju.

, koje se nalazi zapadno od grada Bir al-Abd.

Tokom protekle godine, vladine snage sprovele su niz uspešnih operacija češljanja u lovu na ćelije ISIS-a u regionu. To je potkopalo mogućnosti terorističke grupe da izvodi velike napade na položaje vojske i civilne ciljeve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u regionu.

Ipak, ćelije Islamske države nisu u potpunosti eliminisane. Prebacili su taktiku izvodeći više pojedinačnih napada, raspoređujući snajpere i postavljajući improvizovane eksplozivne naprave.

Fotografiju, uznemirujuće sadržine, možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.